Sõnu polegi vaja :D


11.02.2020 kell on 19.00

Kuidas see küll juhtus.... mu mees oli ju enamuse ajast garaazis või sauna katusel :D
Mul on siiski hea meel, et see juhtus sest vanus ei halasta sulle. Kartsin, et arst vaatab viltu, et esimene laps nii hilja aga mul on õnneks väga tore ämmaemand. 
Hetkel peaks olema umbes 15-es nädal ja enesetunne hakkab järjest paremaks minema. Poleks osanud arvatagi, et neid vaevusi rasedatel nii palju on.... räägitakse ju, et see ootuse aeg on üks ilusamaid aegu. 
Alates 5-st nädalast hakkas iiveldama ja see tunne ei ole üldse meeldiv.
Ja see iiveldus ei ole ainult hommikul vaid mõnikord õhtul ja vahest ka terve päeva. Sellise tundega ei taha kusagile välja ka minna ja kui siiski minna siis esimese asjana vaatan välja need soodsad kohad kuhu oksendama minna, kui peaks vaja minema :). 
Lisaks kõhukinnisusele, on wc-s käimine palju tihedam, koguaeg on külm ning pidev väsimus. 
Kõige selle juures on naisele äärmiselt oluline just kaaslase tugi ja mõistev suhtumine. Kui naised arvavad, et nemad on need suure töö tegijad, kes peavad sünnitama ja last kandma siis minu arvates on mehel palju raskem see periood ära kannatada :). Ma ise vähemalt tunnen, et oleks vaja kiiremas korras ilusalongi minna sest mul pole olnud mingisugust tahtmist meikida, juukseid värvida, jalgu raseerida, juukseid kammida.... vahepeal ei kannatanud isegi hommikuti hambaid pesta :). Lisaks enda igapäevastele toimingutele oli vahepeal isegi raske koristada ja süüa teha. 
Õnneks on mees jätkuvalt mu kõrval ja on nii tubli, et teeb hoopis mulle süüa. Pakun, et järgmine periood, kus ma ennast käest lasen on peale lapse sündi :D
Ilmselt te muud enam mu postitustest ei kuulegi kui rasedusest ja lastest. Hetkel on küll üks suur teadmatus ja kui tavaliselt tekitab teadmatus õudust ja stressi siis seda ma praegu veel ei tunne. Ja kui midagi ei tea või ei oska siis õnneks on meie põlvkonnal olemas google ja youtube :) 
Eelmine
Lugeda võivad vaid vallalised !!!

Lisa kommentaar

Email again: